Hakkında herşey romanya vizesi

Wiki Article

Randevu: Romanya dış temsilciliklerinden yahut temsilcilikler tarafından yetkilendirilen vize acentelerinden termin kırmızıınmalıdır.

Bir dahaki sefere değerlendirme yapmış olduğumda kullanılmak üzere hamleı, e-posta adresimi ve web şehir adresimi bu tarayıcıya kaydet.

Seyahatte gemi turu organizasyonu kullanılması durumunda güzergah alfabesı ve rezervasyonlar müracaat dosyasında sunulmalıdır.

Bu hususta yapmanız müstelzim hevesli bir firmadan iane alarak Romanya vizesi temelvurunuzu yapmanız gerekmektedir. Sizin adınıza gerekli evrakları düzenleyip konsolosluğa iletip çıkacak sorunların da önüne geçmiş oluyoruz.

Masraflarınızı katlayacak 1.kadar akrabanın kendi çıbanvurmasa da şahsen esasvuruda bulunacağı şekilde tüm gelir evraklarını sunmalıdır.

Başvuru sahiplerinin çalıştıran yahut çtuzakışan olmasına gereğince farklı evrakların talep edilebileceğini unutmamanız gerekmektedir.

Acentamız tarafından Romanya vize mirvurunuz konstrüksiyonlacaksa Marina Ara sınav personeli tarafından başvuru formları doldurulacaktır.

Gezi Rezervasyonları – Uçuş ve konaklama rezervasyon belgelerinizi tarihler kabartılı olacak şekilde dosyanıza eklemelisiniz.

Öncelikle genel ağ üzerinden Romanya gezinsel ara sınav formu online olarak doldurulur. Evraklarınız sisteme girilir ve dosyanız ara sınav koşullarına uygunluk açısından değerlendirilir.

Ara sınav mebdevurusunda kullanılmak üzere Romanya Vizesi istem fail adaylardan 2 sayı biyometrik suret istenmektedir.

Romanya 2011’de Schengen üyeliği sinein sarrafiyevuruda bulunmuş fakat hala üyeliği kabul edilmemiş durumdadır. Bulgaristan ile aynı tarihten itibaren iki devlet romanya vizesi bu mevzuda bekletilmektedir.

İçerisinde bulunacağınız güncel koşullara için mütebeddil ara sınav evrakları ile ilgili Ara sınav Ofisi merkezlerimizle iletişime geçebilirsiniz. Romanya vizelerini elde etmek istediğinizde Schengen vizeleri kapsamında değerlendirileceğini söyleyebiliriz.

Romanya’evet çıkmak talip vatandaşlar şehbenderlik aracılığıyla maksut muktezi evrakları tamamlayarak vize saksıvurusunda bulunmalıdır.

Romanya Konsolosluğu kellevurunuzu el işi aldıktan sonrasında dosyanızın durumu Yedi Ara sınav Turizm yetkilileri aracılığıyla nizamlı olarak izlem edilir ve sorgulanır. Başvurunuz ile ilgili yaşanmış olan tüm vürutmeler size ânında bildirilir.

Report this wiki page